Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23444 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Активіст Віталій Селик опублікував фоторепортаж з будівельного майданчика лівобережної частини Подільсько-Воскресенського моста на якому активізувались будівельні роботи.

Фото: Віталій Селик

На сьогодні для мосту формують арматурну основу для 21-шої опори, забивають палі для 22-ї опори та копають котлован для 23-ї опори. Також створюють насип через Русанівське озеро до вулиці Садової, 26.

Фото: Віталій Селик

Фото: Віталій Селик

Фото: Віталій Селик

На мосту обробляють піскоструйним апаратом проїжджу частину та встановлюють відбійники. На півдні від лівобережної опори моста через річку Десенку створюють пальове поле для ліфто-сходової шахти на міст. Такий же стан і з півдня правобережної опори.

Нагадаємо, в кінці грудня Кабінет Міністрів України скоротив борг столиці шляхом направлення коштів на будівництво Подільсько-Воскресенського моста. Київрада до 1 квітня 2018 року зобов’язана надати розрахунок витрат на будівництво моста разом з договором з підрядником та всіма необхідними документами на суму не більше 1,1358 млрд грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button