Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Маршрут довжиною 131 км велосипедисти подолали за 10 годин.

StravaArt Україна/Facebook

Троє велосипедистів – Євгеній Гуральський, Павло Солдатов та Сергій Іванюк проїхали веломаршрут, яким відтворили кордони України. Заїзд був здійснений з нагоди Дня Соборності України. Довжина маршруту склала 131 кілометр, маршрут зберегли за допомогою додатку Strava для спортсменів.

Автором треку був Тарас Гулеватий, який надихнувся «малюнком» мапи світу, яку відтворили велосипедисти з Балтимора. «Сам процес створення був такий: відкрив фотошоп, і взявся рухати та масштабувати контур України туди-сюди над мапою Києва з околицями, доки кордони не збіглися з основними дорогами, стежками. Після цього вже сів детально проробляти трек маршруту у GPSies, – розповідає Тарас Гулеватий. – Коли трек був готовий, я покликав друзів, щоб його проїхати разом. Зважаючи на День соборності, ми хотіли проїхати його саме взимку».

Велосипедисти зимовою дорогою проїхались Печерськом, Голосієвом, виїхали на південь до Чабанів, потім попрямували в напрямку Капітанівки, на півночі заїхали в Біличі та замкнули карту рухаючись через Сирець до Хрещатика. Найшвидше трек завершив Павло Солдатов – за 9 годин 55 хвилин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button