Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Згідно з переліком, станом на січень 2018 року в столиці налічують 67 незаконних новобудов.

Портал нерухомості Domik.ua склав перелік незаконних новобудов Києва. Вибір об’єктів та їх групування проведені на основі офіційних джерел та електронного містобудівного кадастру КМДА.

Найбільша кількість незаконних забудов виявлена у Шевченківському районі – 16. На другому місті Дніпровський район – 10 новобудов. Найменша кількість в Оболонському районі – 1. Серед таких забудов:  ЖК «Лего Хаус», ЖК «Совські ставки», ЖК «Покрова», ЖК «Синьоозерний» та інші. З повним переліком можна ознайомитись за посиланням.

Основними причинами, чому будівельні об’єкти не вказані в електронному містобудівному кадастрі Києва, можуть бути:

  • Об’єкт будується на ділянці в приватній власності (на карті вказані будівництва розташовані на державній (орендованій) землі).
  • Об’єкт почали зводити нещодавно і спеціалісти міжвідомчого центру не встигли внести будівництво в реєстр.

Якщо об’єкт не перевірено працівниками державних установ, він не нанесений на карту та може бути, як законним, так і незаконним будівництвом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button