Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Львові правоохоронці затримали активістів, які проводили пікет проти експлуатації тварин у цирку.

depo.ua

У неділю, 28 січня, у Львові відбувався протест, зумовлений виступом цирку «Континенталь», в програмі якого є виступи за участі білих тигрів та лева. Акція проти експлуатації тварин у цирку мала відбутись о 11:30 та о 15:00 перед початком вистав. Перед стартом акції під цирком зібрались кілька десятків представників Нацполіції. Тим часом, учасники акції роздавали людям інформаційні листівки біля входу до цирку. Проте, вже через декілька хвилин на площі перед цирком з’явилась група невідомих осіб, які почали кидати у сторону поліції та протестувальників димові шашки. Правоохоронці затримали активістів, повідомляє ресурс Depo.ua.

Як зазначають учасники акції, співробітники поліції «жорстоко та без пояснень» почали затримувати учасників мирної акції та везли їх у відділок. Зокрема, було затримано представників ГО «Екологічна платформа».

depo.ua

«Під час огляду, правоохоронці виявили у них газові та перцеві балончики, ножі, молотки, металеву арматуру та інші предмети, що можуть бути використані для нанесення тілесних ушкоджень. Їх працівники поліції вилучили та скерували на експертизу», – зазначили в поліції.

Протестувальників доставили до Галицького відділу поліції. Керівництво цирку запевняє, що не ними було здійснено виклик поліції для охорони правопорядку чи в інших цілях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button