Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Щоб прибрати з вулиць всі маршрутні таксі та забезпечити нормальне перевезення, необхідно придбати ще 465 транспортних засобів.

Євгеній Котенко/rian.com.ua

Як повідомив депутат Київради Олександр Пабат на своїй сторінці в Facebook, місту необхідно придбати ще 231 автобус, 172 тролейбуси і 62 трамваї.

«Моя суб’єктивна думка – необхідно поступове витіснення «пральних машин» на колесах з вулиць міста. Вже дуже багато конфліктних ситуацій, в тому числі, прямо пов’язаних з безпекою пасажироперевезень та інших учасників столичного вуличного руху», – пише Пабат.

За даними КМДА, у 2017 році було закрито 16 маршрутів. Таким чином з 2011 року їхня кількість скорочена у двічі. Варто додати, що за даними Національної поліції Києва, в минулому році зареєстровано 264 аварії, винуватцями яких є саме маршрутки.

Нагадаємо, в столиці курсують маршрутки, що їздять маршрутами, забороненими Департаментом транспортної інфраструктури.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button