Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23513 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столиці, 1 лютого у Kyiv Smart City Hub пройшов публічний пітчинг міських проектів.

Kyiv Smart City

З 16 команд журі обрало сім найкращих проектів, які потрапили до безкоштовної двомісячної акселераційної менторської програми. До складу журі входили: директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров, Співкоординатор Kyiv Smart City​ Ярослава Бойко, заступник голови КМДА Дмитро Давтян, директор Департаменту промисловості та підприємництва Андрій Мельничук, керуючий партнер UNIT.City Максим Бахматов, начальник управління розвитку ЖКГ КМДА Віра Радченко.

Проектами-переможцями пітчингу стали:

  • Smart City Wallet – мобільний додаток, який дає можливість швидко здійснювати оплати в рамках міської цифрової інфраструктури. Інтеграція з міськими сервісами. Підключення функціоналу електронного квитка в транспорті.
  • Green Road – мобільний додаток, який дає можливість визначати оптимальну швидкість пересування автомобілем для потрапляння в «зелену хвилю» на дорозі.
  • Evolution – MLMS (Motivational Learning Management System), метою якої є ефективне сприяння особистісного зростання всіх учасників навчального процесу. Мотиваційна система, базується на новому рівні аналітики і побудови персоналізованої взаємодії з кожним окремо взятим користувачем. Віртуальний помічник учня з таргетованим видом спілкування.
  • OnCharge – хмарний сервіс з управління зарядними станціями для електротранспорту. Перший в Україні сервіс, який працює з OCPP сумісними станціями версій 1.2 1.5 та 1.6.
  • Єдина диспетчерська Overvis – об’єднання об’єктів комунального господарства в єдину службу контролю. Консолідація інформації про споживання ресурсів, розробка сценаріїв енерго те ресурсозбереження.
  • EcoBrd – мобільний додаток, який показує киянам та гостям міста місцезнаходження туалетів, баків для вторинної сировини, місця прийому вторсировини, пунктів прийому батарейок, державних закладів.
  • Геній парковки – мобільний додаток, який інформуватиме муніципалітет про факт порушення правил паркування, допоможе поборотися з автохамами. Завдяки додатку користувачу потрібно буде тільки сфотографувати авто та опублікувати цю фото в мережі. Геомітку, час та дату буде додано автоматично.

Відібрані проекти отримають знання та експертні ресурси, які допоможуть зробити їх продукти кращими. Це консультації з дизайну та продуктового менеджменту, фандрайзингу, коректного заповнення тендерної документації. В Kyiv Smart City Hub відбуватимуться попередньо анонсовані лекції на різні теми. Учасники акселератора матимуть право вільно відвідувати їх. Всі лекції записуватимуться на відео та будуть викладені на закритому каналі, з вільним доступом для учасників акселератора.

У свою чергу, за час акселераційної програми учасники проекту повинні фіналізувати свої рішення та презентувати їх на фінальній презентації програми. Журі визначить три найкращих проекти акселератора.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button