Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За даними Федерації роботодавців автомобільної галузі, у 2017 році було зареєстровано 3265 автомобілів з електричним приводом.

nissan-elektro.com.ua

У 2017 році майже вдвічі більше (+91%) було зареєстровано електрокарів ніж у 2016 році. Найпопулярнішою маркою електрокарів в Україні залишається Nissan – у 2017 році їй віддали перевагу 2666 водіїв. На друге місце піднявся електромобіль BMW, який займав у 2016 році лише п’яту позицію (117 авто).

Третю сходинку посіла Tesla з показником 111 авто. На четвертому Ford – 76 авто. Замикає ТОП-5 ринку електромобілів Fiat, який збільшив реєстрації у сім разів до 42 одиниць.

Додамо, що до статистики не увійшли перереєстрації та тимчасові реєстрації.

Нагадаємо, у Норвегії у 2017 році продали більше електрокарів, ніж авто з бензиновим двигуном

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button