Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23644 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Освітня платформа CANactions проведе лекції, присвячені міському плануванню та вивченню національної будівельної ідентичності.


Місце: MediaHub

Адреса: вул. Омельяновича-Павленко, 4/6

Дата: 13 лютого 2018

Час: 19:00

Лекція «How can we master planning in complex urban realities?»

Професорка д-р Астрід Лей — голова кафедри міжнародного урбанізму в Штутгартському університеті з жовтня 2014 року. Вона досліджує проблеми житла для бідних в містах Південної Африки.

Її інтерес до міст як міської форми соціальної організації зосереджується навколо питань — які ролі у містах відіграють трансформація та соціальні інновації? які загальні підходи на практиці в цьому контексті?

У своїй лекції вона спробує осмислити та зрозуміти складність та контекстуализацію проектів, згрупувати компоненти стратегічних втручань, координувати дії учасників, співпраці з мешканцями. На прикладі Південної Африки вона запропонує стратегії вирішення складностей міських реалій у міжнародному контексті.


Місце: MediaHub

Адреса: вул. Омельяновича-Павленко, 4/6

Дата: 15 лютого 2018

Час: 19:00

Лекція «Recreating an identity (Nation building – The scenario post-independence in India)»

З лекцією про переосмислення національної ідентичності виступить одна з учасниць навчальної програми Advanced studies in Integrated urban development 2017/18 та заступниця професора Архітектурного Коледжу у Мумбаї (Індія) Нега Корде.

Ця лекція зображатиме подорож через низку подій, які в кінцевому підсумку призвели до побудови єдиного іміджу Індії та стали постійним процесом. Різноманітні кольори Індії стали одним з основних параметрів, що охоплюють життя населення та контролюють його власне зростання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button