Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 302 днів. За цей час ми опублікували 26346 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Перша українська прошутерія Prosciutteria Wine and Deli відкрилась всередині Бессарабського ринку.

Prosciutteria Wine and Deli/Facebook
Прошутерія з локальними делікатесами – це спільний проект резидентів Ulichnaya eda – Ulitka bar та HAM.Lo Project. Заклад з січня працював у тестовому режимі, повідомляє видання БЖ.
Prosciutteria Wine and Deli – це винний бар та гастролавка. Відвідувачам пропонують спробувати 9 видів українських м’ясних делікатесів, виноградних равликів та морських равликів bulot, різні види сирів від місцевих виробників та устриці.

Prosciutteria Wine and Deli/Facebook
У винній карті можна знайти напої з України, Італії, Іспанії.
Кожен четвер з 17:00 в закладі діє спеціальна ціна на атлантичні устриці – 35 грн/шт.
Адреса: Бессарабська площа, 2 Час: Пн-чт з 13:00 до 22:00, пт-нд з 12:00 до 23:00
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті