Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Перша українська прошутерія Prosciutteria Wine and Deli відкрилась всередині Бессарабського ринку.

Prosciutteria Wine and Deli/Facebook

Прошутерія з локальними делікатесами – це спільний проект резидентів Ulichnaya eda – Ulitka bar та HAM.Lo Project. Заклад з січня працював у тестовому режимі, повідомляє видання БЖ.

Prosciutteria Wine and Deli – це винний бар та гастролавка. Відвідувачам пропонують спробувати 9 видів українських м’ясних делікатесів, виноградних равликів та морських равликів bulot, різні види сирів від місцевих виробників та устриці.

Prosciutteria Wine and Deli/Facebook

У винній карті можна знайти напої з України, Італії, Іспанії.

Кожен четвер з 17:00 в закладі діє спеціальна ціна на атлантичні устриці – 35 грн/шт.

Адреса: Бессарабська площа, 2

Час: Пн-чт з 13:00 до 22:00, пт-нд з 12:00 до 23:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button