Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23512 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Відтепер, торговельне місце на Бессарабському ринку можна придбати на аукціоні Prozorro.Sale.

youtube.com

Як повідомив заступник директора департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації Денис Пікалов, йдеться про вільні місця у фруктовому, овочевому та м’ясному відділах столичного ринку.

«Переможець торгів, які будуть проведені за допомогою Prozorro.sale та електронного майданчика «Е-Тендер» отримає можливість укладання договору оренди на три місяці», – пише на своїй сторінці у Facebook Пікалов.

Стартова вартість місячної оренди торговельного місця складає 1 567 грн в овочевому або фруктовому відділах та 1 615 грн на м’ясному.

«КП “Бессарабський ринок” став першим ринком в Україні, що наважився на такий крок. На нашу думку, новий підхід зменшить корупційні ризики та допоможе місцевим виробникам реалізовувати свою продукцію без пошуку додаткових посередників», – додає Пікалов.

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що у КМДА розробляють проекти пішохідних зон на Ярославовому Валу та Бессарабській площі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button