Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У сторінці в Facebook «Tramvaje v České Republice» («Трамваї в Чеській Республіці») опублікували фотографії, де порівнюють стан трамвая, який у 2013 продали Києву.

Tramvaje v České Republice/Facebook

На колажі зрівнюють стан трамвая T3SUCS під час його роботи у Празі у 2011 році, та його стан сьогодні у Києві.

Можна помітити, що трамвай став занедбаним, деякі елементи кузову зігнуті, а фарба затерлась.

Додамо, що трамвай моделі Tatra T3SUCS №175319 був збудований у 1986 році. До 2013 року він їздив у Празі. У квітні 2013 року він був списаний та проданий Києву. На даний момент він експлуатується Дарницьким депо на маршруті №33.

Нагадаємо, що у 2014 році журналісти програми «Наші гроші» провели розслідування і виявили, що замість ремонту трамваїв за мільйон гривень у «Київпастрансі» купували використані вагони у Чехії за значно меншу суму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button