Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні відбудеться перший онлайн-курс з копірайтингу, письменницької майстерності, сторітелінгу та створення контенту для брендів. Освітню програму проводить школа копірайтингу «Риба», яка вже добре себе зарекомендувала офлайн курсами.

Заняття зі створення сильних текстів, які захочеться прочитати від першої до останньої літери, проведуть копірайтери та менеджери контенту світових брендів: Lexus, Nestle, Samsung, Pepsi, Visa, відомі письменники та журналісти.

Програма присвячена створенню коротких і довгих текстів, текстового контенту для Facebook, Instagram, Google, розсилок та блогів. Ви позбавитесь від текстового сміття, використання штампів та складних словесних конструкцій.

Онлайн-курс триватиме з 29 березня по 10 травня: 15 онлайн занять по вівторках і четвергах з 19:00 до 20:30, та по суботах з 12:00 до 13:30. Всі заняття проходять у прямому ефірі. Ви зможете задавати питання, виконувати завдання, брати участь в обговореннях. Якщо не зможете взяти участь у занятті, чи захочете передивитись його знову – доступ до відеозаписів буде відкритий протягом року.

Цікава особливість програми – офлайн інтенсив. Після онлайн-курсу, ви відвідаєте одноденний практичний інтенсив від викладачів, які читали вам онлайн лекції. Так ви на практиці застосуєте отримані знання на онлайн-програмі. Інтенсив відбудеться 12 травня у Києві.

Загальна тривалість програми – 33 години. Вартість навчання за весь курс з онлайн і офлайн занять з освітніми матеріалами і особливим блокнотом копірайтера, який куратори надішлють вам через ‘‘Нова пошта’’, складає 3170 гривень

Зареєструйтесь на освітній курс.

Контакти кураторів програми: [email protected] або зв’яжіться на Facebook.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button