Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В п’ятницю, 23 лютого, у приміщені Київської міської ради відбудеться круглий стіл, присвячений обговоренню включення вулиці Хрещатик до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

wikimedia.org

Ініціатором відповідного проекту стала віце-президент Національної спілки архітекторів України Олена Олійник. За попередніми планами, проект можуть реалізувати до кінця 2018 року.

Під час круглого столу будуть обговорені головні аспекти реалізації проекту, плани реалізації, чинні плани управління вулицею на місцевому рівні.

На захід запрошені представники номінаційного комітету, Міжнародної ради з охорони пам’яток та історичних місць (ІКОМОС), Національної комісії при Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО), заступник міського голови Олексій Резніков, депутати Київської міської ради, Головний архітектор міста Києва Олександр Свистунов, департаменти КМДА, представники Національного заповіднику «Софія Київська», члени Національної спілки архітекторів України, пам’яткоохоронці та громадські діячі.

Організатори заходу: віце-президент Національної спілки архітекторів України Олена Олійник, депутат Київської міської ради фракції «Об’єднання «Самопоміч» Ольга Балицька.

Адреса: Вул. Хрещатик, 36. Каб. 1017

Дата: 23 лютого

Час: 14:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button