Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23448 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зараз вже готова проектна документація для цього об’єкта. Закінчити робити планують в кінці цього ж року.

Публічне акціонерне товариство «Укрзалізниця» розробило проектну документацію для запуску швидкісного потягу, який курсуватиме з Києва до Борисполя.

Про це в ефірі Громадського радіо повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

«Після наради у прем’єр-міністра минулого тижня ми почали минулої п’ятниці роботу. Станом на зараз уже є проектна  документація. Протягом декількох тижнів ми плануємо завершити ухвалення всіх документів, почати роботи не пізніше квітня-травня і завершити до кінця 2018 року», — розповів Кравцов.

Нагадаємо, раніше уряд підтримав будівництво швидкого залізничного сполучення з аеропортом «Бориспіль» («Повітряний експрес»).

Рухомий склад, який буде використовуватися на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця. Всі поїзди протягом 6 місяців будуть підготовлені до експлуатації. Вони зможуть перевозити не менше 2,67 млн пасажирів на рік.

Дістатися з Києва до аеропорту потягом можна буде за 35 хв. Вартість квитка – 80-120 грн.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button