Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

8 березня в столиці пройде марш жінок під гаслом «Годі терпіти!».

Insight LGBTQ NGO / Facebook

Марш розпочнеться о 13:00 поблизу пам’ятника княгині Ользі на Михайлівській площі. Організаторами маршу є громадська організація Insight LGBTQ NGO. Вона об`єднує лесбійок, геїв, бісексуальних, трансгендерних та квір людей, які прагнуть до становлення толерантного та демократичного суспільства в країні. 

Марш жінок відбудеться на підтримку гендерної рівності в суспільстві та проти фізичного і сексуального насильства над жінками.

Нагадаємо, «Хмарочос» у партнерстві з представництвом фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні створив серію статей про жінок і дівчат, які живуть у містах і те, як вони себе почувають в українському суспільстві.


Місце: Пам’ятник княгині Ользі

Адреса: Михайлівська площа, 2

Дата: 8 березня

Час: 13:00-16:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button