Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Відділ продуктів в Амстердамському супермаркеті Ekoplaza налічує понад 700 товарів.

theguardian.com

«Протягом десятиліть покупцям стверджували, що неможливо купити продукти чи напої без пластикового пакування. Відкриття цього маркету розвіює цей міф. Тепер ми бачимо майбутнє, в якому покупець вирішує — купувати товари з пластиком чи ні», – розповідає співвласник громадської організації «A Plastic Planet» Сіан Сазерленд, яка представила «безпластиковий» відділ.

Як повідомляє The Guardian, новий магазин увійшов до мережі супермаркетів Ekoplaza. Виконавчий директор компанії Ekoplaza Ерік Даз заявив, що до кінця року буде запущено відділи без пластику ще у 74 філіях супермаркету.

Торговельний ряд налічує понад 700 продуктів, серед яких — м’ясо, крупи, молочні продукти та свіжі фрукти й овочі.

В компанії Ekoplaza заявляють, що продукція не відрізнятиметься за ціною від аналога у пластиковій упаковці. У разі потреби можна використати альтернативне пакування і з традиційних матеріалів (скло, метал та картон).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button