Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будівельна компанія ZV Development оголосила конкурс для студентів архітектурних спеціальностей.

Забудовник спеціалізується на будівництві котеджних містечок. За останній рік особливого розголосу набув комплекс QDRO-terraced house.

ZV Development продовжує досліджувати і розвивати інноваційну, екологічну і технологічну архітектуру. До участі у новому проекті GADGET HOUSE компанія запрошує молоді таланти.

GADGET HOUSE – мобільний будинок, який планується створювати за модульною prefab-технологією. Студенти можуть запропонувавши своє бачення екстер’єру та інтер’єру будинку.

У разі перемоги у конкурсі вони отримають грошовий приз (1 – місце 1000$, 2 місце – 700$, 3 місце – 500 $) і пройдуть стажування у ZV Architects, власному архітектурному бюро компанії.

Переможці і учасники мають шанс розпочати кар’єру в компанії, що впроваджує новаторські технології в житловому будівництві України.

Заповнити заявку для участі можна за посиланням.

Конкурсні роботи приймаються до 26.03.2018 включно.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button