Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

14 та 15 квітня на арт-заводі ПЛАТФОРМА відбудеться Kyiv Coffee Festival.

На одному майданчику зберуться кавомани і працівників індустрії, сотні бариста, десятки обжарщиків кав’ярень.

На заході відбудуться три національні чемпіонати, які проведе міжнародна організація Speciality Coffee Association (SCA). У павільйоні Loft гості будуть спостерігати за цим процесом і познайомляться з бариста, які представлятимуть Україну на міжнародних чемпіонатах в таких дисциплінах: Championship Of Barista (класика), Coffee Roasting Championship (обсмажування), Brewers Cup (альтернативні методи приготування кави). В режимі онлайн чемпіонати будуть транслюватися в кав’ярнях різних міст України. Почесним гостем стане Слава Бабіч, який 20 лютого 2018 на світовому чемпіонаті з приготування кави в джезві в Дубаї приніс Україні першу в історії перемогу.

У лекторії фахівці розкажуть, як правильно готувати каву вдома, як обрати на свій смак девайси та кавомашину, як впливає склад води на смак кави, як відкрити свою кав’ярню та багато іншого.

На заході працюватиме ​​музична сцена, буде вечір стендап-комедії, облаштують дитячу зону з аніматорами, великий фуд-корт, бари і чіл-аут-зони.

Вартість: 100 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button