Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Для формування позитивного іміджу української столиці за кордоном цього року вирішено провести конкурс “Талісман міста Києва”», – повідомляє прес-служба КМДА.

«Спритко і Гарнюня» – образи, які МЗС України замовило для поліпшення іміджу України за кордоном у 2011 році.

Незабаром мають визначити журі конкурсу та почати його проведення. Оргкомітет очолив заступник голови КМДА Олексій Резніков. Він розповідає: «Новий символ ми використовуватимемо в рекламних, комунікаційних та інших заходах для популяризації Києва».

За його інформацією, в конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Строк початку та закінчення кожного з етапів конкурсу Оргкомітет визначатиме окремо.

Перший етап передбачатиме подання конкурсних робіт до Управління туризму та промоцій за адресою: вул. Хрещатик, 12-А, або на електронну адресу. Під час другого етапу відбудеться вибір 10 найкращих робіт, за які кияни зможуть проголосувати на туристичному сайті столиці. Під час третього етапу відкритим голосуванням визначать найкращого – того, хто набере більшу кількість голосів. Переможця відзначать грошовою премією у сумі 150 тис. грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button