Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Це на одну позицію вище, ніж минулого року.

Рейтинг склала консалтингова компанія Mercer, переглянути його можна за посиланням. Київ посів 173 місце з 230.

Для створення рейтингу опитували емігрантів. Він враховує такі показники, як безпека, забруднення повітря, охорона здоров’я, благоустрій міста тощо.

Дев’ятий рік поспіль перше місце рейтингу посідає Відень. У Топ-10 також розмістились: Цюрих, Мюнхен, Окленд, Ванкувер, Дюссельдорф, Франкфурт, Женева, Копенгаген, Базель та Сідней. Серед центральноєвропейських міст лідером є Прага, яка посіла 69 місце, за нею Любляна – 75 місце та Будапешт – 76 місце.

Також в Топ-100 увійшли міста Прибалтики: Рига (90), Таллінн (87) та Вільнюс (81).

Київ разом з Санкт-Петербургом займає 173 місце, слідом за ними на 188 місці – Мінськ. Останні в рейтингу місто Бангі (Центральноафриканська республіка) та Багдад (Ірак).

Нагадаємо, що два роки Київ отримав 176 місце, а торік – 174.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button