Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Співачка ONUKA спільно з київським метрополітеном і культурним фондом ІЗОЛЯЦІЯ презентували арт-проект MOZAЇKA.

Проект створено одночасно на підтримку нового альбому української співачки та мозаїк радянського періоду в Україні.

Проект складається з 10 фотографій ONUKA, знятих в київському метрополітені. На фото — Ната Жижченко й саме ті мозаїки. Поруч з кожним знімком — інформація про мозаїку і музику ONUKA, між якими автори експозиції «проводять незриму паралель».

«Метро — це не тільки популярний міський транспорт, а й потужна субкультура. Тому ми завжди намагаємося зробити поїздку в ньому не тільки швидкою, але і цікавою. Люди проводять під землею досить багато часу і дуже позитивно сприймають інформацію, що ми їм пропонуємо», — розповіла речниця підземки Наталя Макогон, пише Громадське.

Проект створено за підтримки культурного фонду ІЗОЛЯЦІЯ, що відомий своєю ініціативою SOVIET MOSAICS IN UKRAINE, а також займається дослідженням, захистом й популяризацією мозаїк радянського періоду в Україні.

Виставка розміщена у вестибюлі станції «Золоті Ворота» та триватиме до 5 квітня.

Нагадаємо, після того, як в переході на Майдані Незалежності прибрали МАФи, на стінах стало видно мозаїки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button