Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

7-13 травня на Контрактовій площі відбудеться міжнародний фестиваль сучасної клезмерської музики.

Amsterdam Klezmer Band

Фестиваль Kyiv Klezmer Fest відбудеться вперше. Хедлайнерами стануть голландці Amsterdam Klezmer Band та нью-йоркський кларнетист Девід Кракауер зі своєю групою Ancestral Groove. Також серед учасників ізраїльське авант-джазове тріо MALOX Еяля Талмуді, саксофоніста Balkan Beat Box, і кияни Pushkin Klezmer Band.

Pushkin Klezmer Band

Безкоштовні концерти відбудуться 12 та 13 травня на Контрактовій площі просто неба. З 7 травня у різних локаціях в Києві триватимуть вечірки, виставки, лекції та воркшопи, присвячені клезмерській музиці та єврейській культурі.

Традиція клезмерів, єврейських весільних музикантів, народилася в Україні, об’єднавши в собі музику всіх народів, які жили на її території. У ХХ столітті ця традиція була тут знищена нацистами і радянською владою, але завдяки емігрантам вона отримала розвиток в США та інших країнах і стала частиною світової музичної культури.

Раніше «Хмарочос» розмовляв з лідером гурту Pushkin Klezmer Band, Мітєю Герасимовим.


Місце: Контрактова площа та інші локації

Дата: 7-13 травня 2018 року

Вартість: Безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button