Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Півмарафони, флешмоб на велосипеді, скандинавська ходьба і заплив на байдарках – «Хмарочос» зібрав найцікавіші спортивні заходи весни для усієї родини.

Pirogovo XC Race & Trail Run

Організатори поєднали популярні види спорту в одній події: велогонки, забіги та дуатлон. Усі охочі зможуть позмагатися у забігах або велогонках, або стати учасником дуатлону: почати з бігу, подолати дистанцію на велосипеді, а потім знову пробігти решту шляху. Перегони передбачені як для дорослих, так і для дітей. Велосипедисти повинні мати свій велосипед із двома справними гальмами та велошолом, а також  страхування від нещасного випадку у категорії «велоспорт». Усі учасники події повинні мати довідку про стан здоров’я та документ, що засвідчує особу.


Місце: Музей Пирогово

Адреса: вулиця Академіка Тронька

Дата: 7 квітня

Час: 10:00 – 17:00

Вартість: залежно від виду забігу


Флешмоб «Велосипедом на роботу»

Два рази на рік киянам пропонують відмовитися від автівок та поїхати на роботу на велосипеді. Кожен вирушає зі свого району наодинці або у складі групи. Також можна організувати корпоративну колону, а найчисленніша стане переможцем. О восьмій годині ранку всі учасники збираються на Майдані Незалежності, щоб випити кави та зробити фото. Крім того, на заході відбудеться  конкурс на найкращий діловий образ серед учасниць та учасників флешмобу.


Місце: Майдан Незалежності

Адреса: Майдан Незалежності (біля Архангела Михаїла)

Дата: 13 квітня

Час: 8:00 – 10:00

Вартість: безкоштовно


Двоє у човні або День на байдарці

Прогулянка трьома річками, чотирма протоками і двома затонами на байдарках. Подія призначена для новачків, тому маршрут є безпечним, перед запливом відбуваються навчання, а байдарки – туристичні. Темп буде мінімальним, тому прогулянка розрахована на 3,5-4 години.


Місце: набережна Ушакова

Дата: 15 квітня

Час: 12:00 – 16:30

Вартість: 160 грн


8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon

Цей півмарафон – наймасовіший забіг в Україні, котрий відбувається увосьме. Цього року захід об’єднає майже дві тисячі бігунів. Дорослі зможуть подолати 2 км, 5 км та 21 км, для малят передбачені забіги на 100 м, 500 м та 1 000 м. Перед забігом організатори проводять безкоштовні тренування, до яких може долучитися кожен охочий.


Місце: Контрактова площа

Дата: 21-22 квітня

Час: 8:00 – 16:00

Вартість: залежить від дистанції


Чемпіонат України зі скандинавської ходьби

Скандинавська ходьба – це спортивний вид ходьби з двома палицями. У сучасному світі вона є гарною альтернативою бігу, адже у цьому виді спорту також працюють усі групи м’язів і тренується витривалість. На чемпіонаті передбачені дистанції для дітей від шести років та для дорослих. Щоб взяти участь, потрібно зареєструватися.


Місце: парк Феофанія

Дата: 28 квітня

Час: 10:00

Вартість: 220 грн


Чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA

На початку травня в Києві відбудуться перші світові змагання з кікбоксингу серед дорослих та юніорів. Офіційне відкриття чемпіонату заплановане на друге травня у Міжнародному виставковому центрі. З третього по шосте травня на арені змагатимуться кікбоксери з 50-ти країн. Право приймати усіх борців саме у Києві вибороли українські спортсмени, які показали відмінні результати на міжнародній арені торік.


Місце: Міжнародний виставковий центр

Адреса: Броварський проспект, 15

Дата: 2-6 травня

Винний забіг Kyiv Wine Run

Цьогоріч винний забіг стане вже третім, де поєднується спорт та вино. Дистанція складає5 км. На пунктах відпочинку можна буде підкріпитися водою або освіжитися вином. Крім того, після забігу можна продегустувати різні вина та сири українських виробників, адже забіг проходитиме у рамках фестивалю Kyiv Food and Wine Festival. Під час заходу відбудеться конкурс на три найбільш яскравих костюми, за які переможці отримають винні подарунки.


Місце: ВДНГ

Дата: 20 травня

Час: 12:00

Фінал Ліги чемпіонів-2018

Цього року у Києві відбудеться два фінали Ліги Чемпіонів – жіноча та чоловіча гра. Жіночий чемпіонат УЄФА заплановано на 24 травня на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, а чоловічий – 26 травня на НСК «Олімпійський». Хто не зможе потрапити на стадіон, зможуть долучитися до публічного перегляду матчу на Хрещатику та Контрактовій площі.


Місце: стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського, НСК «Олімпійський»

Дата: 24 та 26 травня

Kyiv Spring Challenge 2018

Наприкінці весни у Києві відбудуться змагання з вейкбордингу – екстремальному виду спорту, котрий поєднує у собі елементи з водних лиж, акробатики та стрибків. Учасниками можуть бути діти від дев’яти років та дорослі будь-якого віку, адже змагання відбуватимуться за категоріями.


Місце: екстрим-парк «X-park»

Адреса: парк Дружби народів

Дата: 26 травня

Час: 10:00 – 19:00

Вартість: 250-350 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23426 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button