Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23503 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Лоукост почав продавати квитки на новий рейс Київ-Берлін.

Фото: wikipedia.org

6 квітня лоукост-авіакомпанія Ryanair відкрила продаж квитків на рейс із Києва до берлінського аеропорта Шенефельд. Це напрям спочатку не був включений до переліку запланованих рейсів із України, зазначає ЦТС.

«Це буде перший маршрут Ryanair до/з України, причому операції почнуться на два місяці раніше, ніж спершу планувалося», – заявили в Ryanair.

Квитки Київ-Берлін доступні з 3 вересня і коштують від 27,5 євро (880 грн). Окрім цього маршруту, лоукост відкриває 10 напрямків із Києва до Вільнюса, Братислави, Барселони, Стокгольма, Лондона, Гданська, Кракова, Познані, Варшави і Вроцлава, а також літатиме зі Львова до Дюсельдорфа, Меммінгена, Кракова, Варшави та Лондона.

Видання зазначає, що гендиректор «Борисполя» Павло Рябікін заявив, що Ryanair продає квитки на рейси, слоти для яких не узгоджені з аеропортом.

«Сьогодні, 6 квітня, я отримав перший запит від Ryanair на слоти. При цьому серед списку рейсів є напрям, про який не йшлося під час переговорів… Я сьогодні публічно кажу, що продажі ведуться на той час, який бути не може бути надано авіакомпанії через обмеження пропускної здатності», – заявив він.

Нагадаємо, у лютому Ryanair підтвердив вихід на український ринок та повідомив, що рейси почнуть виконуватися з осені 2018 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button