Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Чиновники вимагають зупинити будівельні роботи на Андріївському узвозі, 14-16 до розгляду проекту на містобудівній раді.

фото: citylife.org.ua

«Поки справа знаходиться в судах, вимагаємо надати архітектурне рішення проекту будівництва на розгляд містобудівної ради. Жодних будівельних робіт до проходження містобудівної ради забудовник не повинен вести», – повідомив Олександр Спасибко, пише прес-служба КМДА.

Також заступник голови КМДА сказав, що до безвідповідальних забудовників мають бути застосовані правові міри, щоб зупинити хаотичну забудову Києва. Він подякував громаді за контроль та звернення.

Нагадаємо, що на ділянці за адресою вул. Андріївський узвіз 14-16 приватне підприємство «Маркон» планує звести восьмиповерховий готель. Проте місцеві активісти намагаються зупинити будівництво, оскільки воно, на їх думку, порушує всі чинні містобудівні обмеження.

Нагадаємо, що будівництво готелю вул. Андіївськоуму узвозі продовжується.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button