Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23541 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На захід привезуть понад 900 машин із України, Польщі, Естонії, Литви та Білорусі.

Фото: Old Car Land / Facebook

З 27 квітня по 1 травня у Музеї авіації відбудеться восьмий фестиваль ретро-техніки Old Car Land, на який привезуть понад 900 одиниць техніки. Про це повідомляється на сторінці події у Facebook.

Легковики, вантажівки, автобуси, мотоцикли та велосипеди, найстарішим з яких понад 90 років, привезуть із різних областей України, а також з Польщі, Естонії, Литви, Білорусі та інших держав.

Багато з машин збереглися в єдиному екземплярі. Будуть представлені моделі, які випускали протягом короткого часу, й ті, що належали відомим і впливовим особам. На захід привезуть клубні автобуси українських футбольних команд.

Організатори обіцяють уперше презентувати масштабну експозицію спортивних машин. Унікальні екземпляри привезуть із країн Балтії. Фестиваль відвідає литовець Стасіс Брундза, 10-разовий чемпіон СРСР у ралі та переможець ралі «Тур Європи» 1974 року та триразовий переможець фінського етапу чемпіонату світу 1980-1982 років.

Оскільки захід проходить за сприяння Міністерства оборони, то на фестивалі виставлятимуть танки часів Другої світової війни, сучасну техніку та машини, які США надало ЗСУ у 1990-х роках.

На Old Car Land працюватиме фудкорт, розважальні дитячі сектори, виступатимуть музиканти, влаштують змагання на дитячих педальних машинках. Вхід коштуватиме 120 грн, для дітей віком до 12 років – безкоштовно.

Дивіться, як минулого літа у Києві пройшов осінній велопарад «Ретро Круїз».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button