Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Телеведуча вирішила особисто навідуватися до тих, кто критикує її в інтернеті.

Фото: Ольга Фреймут / Facebook

Ведуча телепроектів «Ревізор», «Інспектор Фреймут» та «Від пацанки, до панянки» Ольга Фреймут особисто завітала до кількох людей, публікували у Facebook критичні й образливі коментарі на її адресу.

Шостого квітня вона прийшла зі знімальною групою до кабінету психолога та письменниці Лізи Непийко (Лізи Готфрік). У цей час Ліза проводила сеанс із клієнткою, яка виявилася підставною особою. Фреймут звинуватила письменницю в тому, що та в одному з постів назвала її «рагулем».

Одинадцятого квітня Христина Рівера розповіла, що Ольга Фреймут прийшла на роботу до доньки її колеги з закидом, що та у Facebook назвала її «конченою». «Дівчину викликало керівництво та насварило за дописи у соцмережах і радило слідкувати за своїми словами», – написала Христина.

У коментарі газеті «Факти» Ольга Фреймут заявила, що таким чином готується до нової програми, яка скоро з’явиться.

«Віришила подивитися в обличчя тим, хто про мене погано пише. Мені було цікаво дізнатися, хто ці люди. Як виявилося, здебільшого це мешканки бідних районів. Їхні офіси, про які вони пишуть в інтернеті – невеликі квартири», – сказала телеведуча.

Ольга Фреймут відома своїми мізогінними дописами і порадами, через які вона часто стає об’єктом критики. П’ятого квітня вона опублікувала правила Школи панянок про те, як має поводитися «справжня пані». Серед правил – «справжній пані ніколи не холодно, і вона не хоче їсти», «не вдягайтеся у синтетику, щоб не спріти і не засмердітися», «уникайте розмов про фізіологію», «їжте те, з чим ви себе асоціюєте», «часник і цибуля – це шлях до самотності» тощо. «Уявіть собі, що за вами дивиться Бог, а Бог – чоловік. І коли ви сама вдома, а рука тягнеться до фрикадельки у баняку – пам’ятайте, що за вами дивляться», – пише Фреймут.

Цей текст контрастує зі світовими тенденціями боротьби жінок за свої права та рівність й проти сформованих гендерних стереотипів, а також тенденціями позитивного прийняття свого тіла у контексті руху Body Positive.

Серед інших сексистських постів, які писала телеведуча, – такі як п’ять ознак, що ви пацанка, а не панянка. Серед перерахованих – «візуальна схожість із чоловіками», «любов до пива» і «хірург – ваш улюблений лікар».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button