Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні стартував продаж електрокара Renault ZOE, якому вистачає заряду на 400 км подорожі.

Фото: ecotechnica.com.ua

Компанія Renault, згідно з вимогами бренду, перед стартом продажу електромобілів в країні проводить ґрунтовну перевірку інфраструктури зарядних станцій на коректність роботи, а також можливість комфортної та безпечної експлуатації електромобілів  в умовах міста. Продаж автомобілів здійснюють лише за умови, що 80% громадської інфраструктури коректно заряджають електромобілі Renault.

Перша інспекція була проведена в Києві, Львові та Одесі навесні 2017 року і за її підсумками лише 76% зарядних станцій мали належний технічний рівень для зарядки електромобілів Renault. Пізніше взимку команда експертів провела повторне дослідження, щоб перевірити стан зарядних станцій після необхідних модифікацій. За результатами другої перевіри рівень підготовки становив 85%.

Нагадаємо, що цього року автомобілісти з Вінниці «скинулись» на зарядну станцію для електромобілів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button