Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В цьому місці на вулиці Констянтинівській немає наземного переходу.

За десять хвилин житель Києва нарахував понад 60 осіб, які наражались на небезпеку, перебігаючи вулицю Костянтинівську.

Юрій Хорунжий засняв на камеру, як люди перебігають перехрестя вулиць Костянтинівської і Верхній Вал ввечері у понеділок, 23 квітня.

За десять хвилин він нарахував 62 особи, які перебігли дорогу між машинами. На цьому перехресті немає наземного переходу. Перейти Костянтинівську в цьому місці можна лише спустившись у підземний перехід, де потрібно пройти п’ять поворотів.

Найгірше місце на Подолі

Ті хто живе на Подолі, або часто тут буває, знає, що є одна дуже жахлива річ. Це перехрестя Костянтинівської та Валів. Діч в тому що там немає ніякого варіанту перейти дорогу, окрім як перебігати. Я сьогодні о 18:30(23.04.18) познімав людей, як вони всі перебігають дорогу. На 10 хв нарахував 62 особи, які просто змушені переходити Костянтинівську зі сторони Верхного Валу. Б..ть, 62 особи за 10 хв. А Національна поліція України Подільська РДА Київська міська державна адміністрація – КМДА, Кличко – мер Центр організації дорожнього руху м.Києвата Київдорсервіс тупо ігнорують те, що люди наражають себе на небезпеку, щоб просто перейти дорогу.Міська інфраструктура зробила все, щоб люди просто перебігали дорогу. Це звичайно якщо ти молодий і здоровий житель Спатри, але якщо ти старша людина, людина з інвалідністю, людина з дитячою каляскою, та чи просто підвернув ногу і не можеш бігати, то можеш залишатись жити на цьому перехресті.Відмічайте в коментарях людей, які б могли вирішити цю проблему, чи актуалізувати її.

Опубліковано Yurii Khorunzhyi 23 квітня 2018 р.

«Якщо ти старша людина, людина з інвалідністю, людина з дитячою коляскою, чи просто підвернув ногу і не можеш бігати, то можеш залишатись жити на цьому перехресті», – пише Хорунжий.

Схожа ситуація і на інших перехрестях Верхнього і Нижнього Валу. Зокрема, з боку «будинку-монстра» вже кілька років відсутній не лише наземний, але й підземний перехід.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button