Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Рейси здійснюватимуться тричі на тиждень до аеропорту «Київ (Жуляни) імені Ігоря Сікорського».

Фото: Liga.net

25 квітня естонська національна авіакомпанія Nordica відкрила рейси із Таллінна в Київ. Рейси виконуватимуться з міжнародного аеропорту «Київ (Жуляни) імені Ігоря Сікорського». Зараз Nordica вже літає щоденно між Таллінном та аеропортом Бориспіль, пише LIGA.net.
«Основний пасажиропотік на маршруті Київ-Таллінн складають бізнес, туристи і зв’язки с часів СРСР. 60% пасажиропотоку складають представники бізнесу. Також на цьому маршруті ми бачимо 40-відсотковий  ріст продажів квитків у порівнянні з минулим роком», – сказав керівник відділу міжнародних продаж Діпака Ахлувалія.

Також він зауважив, що 60% – це пасажири, які летять «з точки до точки» і 40% – це транзитні, які роблять в Таллінні пересадку.
За словами Діпака Ахлувалія, зараз Nordaca в партнерстві з польськими авіакомпаніями LOT виконує два рейси в день з Таллінна в Міжнародний аеропорт Бориспіль, а з аеропорту «Київ (Жуляни) імені Ігоря Сікорського» буде літати тричі на тиждень. Партнером естонської компанії в Україні є Tickets.ua. Також він зазначив, що Nordica планує в майбутньому відкривати нові напрями в Україну. Проте зараз для цього недостатньо пасажирів.

Nordic Aviation Group створена у 2015 році. 100% акцій авіаперевізника належить державі. 19 лютого 2016 року Nordica і  LOT Polish Airlines почали стратегічне співробітництво.

Нагадаємо, що у березні пасажиропотік аеропорту в Жулянах зріс на 50% порівняно з 2017 роком.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button