Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Проїзд через площу приберуть зовсім.

З першого травня буде розширено пішохідну зону на Контрактовій площі та почне діяти нова транспортна схема, про це пише прес-служба Департаменту транспортної інфраструктури.

Тепер транспорт, який рухався перед Києво-Могилянською академією, курсуватиме з іншого боку кварталу, вулицею Волоською, напрям руху якою змінюється на протилежний. З Контрактової площі приберуть бетонні блоки, що огороджували транзитний проїзд перед центральним корпусом Києво-Могилянської академії. Тепер буде перекрито заїзд на площу з вулиці Іллінської. Проїзд вулицею Григорія Сковороди залишиться транзитним. Таким чином проїзд на Контрактову площу стане неможливим.

Для організації нової схеми руху встановили 340 дорожніх знаків, побудували два світлофори та шість модернізували.

Перетворення відбуваються в рамках проекту «Київська вітальня», який в 2015 році переміг у конкурсі на благоустрій Контрактової площі. Оскільки, проект передбачає, що Контрактова площа та вулиця Сагайдачного будуть пішохідними, то нові правила руху мають розвантажити потік транспорту на вулицях Подолу.

Нагадаємо, що «Хмарочос» писав, що прилеглі до Контрактової  площі вулиці змінять напрями руху.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button