Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23614 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На щорічному обіді для преси у Білому Домі з саркастичною промовою виступила комік і письменниця Мішель Вульф. Другий рік поспіль на зустріч з журналістами не прийшов президент США Дональд Трамп.

«Як каже порнозірка, коли збирається зайнятися сексом з Трампом, “Давайте вже покінчимо з цим”», – розпочала промову Мішель Вульф.

У своєму виступі вона проїхалася по особистості Трампа, – «Трамп расист, правда. Він любить білих націоналістів, що є дивним терміном для нацистів. Називати нацистів білими націоналістами – це все одно, що називати педофіла другом дитини, а Харві Вайнштайна – дамським угодником».

«У мене було багато жартів про членів Уряду, але я була змушена викреслити їх, бо вони усі звільнені. Ви, хлопці, йдете швидше, ніж Starbucks  викидає темношкірих».

Про дочку президента США, Іванку Трамп, і її діяльність, спрямовану на підтримку жінок, Вульф сказала: «Вона мала стати адвокатом для жінок, але виявляється, від неї стільки ж користі для жінки, як від пустої коробки з-під тампонів».

На зустрічі не було Дональда Трампа, але була прес-секретар Білого Дому, Сара Хакабі Сандерс. Вульф покепкувала і з неї: «Я люблю вас, як тітка Лідія з “Розповіді служниці” (Антиутопічний серіал The Handmaid’s Tale, у якому жінок в США позбавили більшості прав та змушують народжувати дітей для багатіїв – прим. ред). Майк Пенс, якщо ви не бачили серіал, вам він має сподобатися».

«Щоразу, як Сара виходить з промовою, я відчуваю збудження, бо ніколи не впевнена, що ми отримаємо: прес-брифінг, купу брехні, чи розділення на софтбольні команди».

Вульф прокоментувала роботу CNN (Ви так любите гарячі новини, що ви зробили це. Ви їх спалили. Хороша робота), MSNBC (Ми не можемо забути про Рейчел Меддов. Вона як Пітер-Пен на MSNBC. Але замість того, щоб ніколи не рости, вона ніколи не переходить до суті.)

«Також тут багато друкованих ЗМІ. Але я не збираюсь жартувати над вами, бо якось незаконно атакувати вимираючий вид».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button