Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві з 12 по 22 травня в п’яти локаціях можна буде сфотографуватись з Кубком Ліги чемпіонів УЄФА.

Вболівальники в Києві зможуть сфотографуватись з Кубком Ліги чемпіонів УЄФА. Цю можливість надає компанія Adidas, яка є спонсором турніру. Побачити кубок можна буде з 12 травня на Софіївській площі, 13 травня – в ТРЦ «Гулівер», 15 травня – в ТРЦ «Ocean Plaza», 19-20 травня – на території простору для вуличного футболу The Base Kyiv, який розташований в приміщенні заводу Tetra Park на Подолі, і 22 травня – у ЦУМі, пише Інтерфакс Україна.

У компанії Adidas зазначили, що демонстрація Кубка Ліги чемпіонів відбуватиметься у вільному доступі.  Додамо, фінал ЛЧ-2018 відбудеться 26 травня в Києві, а за кубок боротимуться іспанський «Реал» і англійський «Ліверпуль».

Також в Києві на час проведення фіналу Ліги чемпіонів у центрі міста перекриють вулиці, встановлять 400 громадських вбиралень та з’являться арт-інсталяції від КП «Київзеленбуд» .

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button