Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23648 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Через проведення матчів Ліги чемпіонів УЄФА перекриватимуть Хрещатик, площу Льва Толстого, Велику Васильківській та багато інших центральних вулиць.

НСК «Олімпійський». Фото: КМДА

У 1,5-кілометровій зоні навколо НСК «Олімпійський» заборонять або обмежать рух транспорту через проведення у Києві фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА. КМДА підписала відповідне розпорядження згідно до вимог УЄФА та Федерації футболу України.

Зокрема, на під’їзді до «Олімпійського» встановлять напрямну огорожу для розмежування автомобільних та пішохідних потоків.

Частину Хрещатика буде перекрито цілодобово з 12 до 31 травня. Також обмежуватимуть рух на Бесарабській площі, площі Льва Толстого, Великій Васильківській, Богдана Хмельницького, Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського, бульварі Тараса Шевченка – загалом на 39 ділянках.

Повний перелік вулиць, на яких забороняється та обмежується рух транспорту, можна подивитися за посиланням.

«Київський метрополітен» і «Київпастранс» у дні проведення матчів збільшать кількість транспорту, зокрема на тих маршрутах поруч зі стадіоном.

У ніч проти 27 травня роботу міського транспорту продовжать на три години.

Нагадаємо, Київрада оцінила вартість організаційних заходів у 25 мільйонів гривень. Очікують, що проведення фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА принесе бюджету понад 100 мільйонів гривень. До фіналу Ліги чемпіонів в центрі Києва планували встановити близько 400 вбиралень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button