Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На частину бульвару Дружби Народів чекає капітальний ремонт.

Зараз тротуар на проспекті Науки перед Деміївською площею вигладає так.

КМДА розпорядилася «поліпшити інфраструктуру та архітектурний вигляд столиці» і провести в районі Деміївської площі в Голосіївському районі капітальний ремонт і благоустрій вулиць.

Під благоустрій потраплять ділянка проспекту Науки – непарна сторона від будинку №1 (там розташовано фабрику «Рошен») до Деміївської площі – та непарна сторона Голосіївського проспекту від Деміївської площі у напрямку вулиці Миколи Грінченка.

На бульварі Дружби Народів хочуть збудувати панорамну алею для пішоходів. Зазначимо, що значна ділянка бульвару від метро Деміївська до провулку Філатова є шляхпроводом.

Панорамний вид з бульвару Дружби народів

На проспекті Науки встановлять фонтани і криті місця відпочинку, а також відремонтують тротуар.

На вулиці Грінченка встановлять огорожу, облаштують тротуар і побудують сходи до бульвару Дружби Народів.

Також проектом передбачено організацію проїздів, тимчасових стоянок легкових автомобілів, пішохідних доріжок, тротуарів, майданчиків відпочинку та озеленення території.

Згідно з розпорядженням КМДА, роботи заплановано провести у 2018-2019 роках. Замовником робіт визначено «Житлоінвестбуд-УКБ».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button