Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23419 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Петиція про «захист традиційної сім’ї» набрала необхідні 25 тисяч голосів.

Мітинг за поновлення петиції «про захист традиційної сім’ї», видаленої з сайту АП. Фото: Громадське

Петиція до президента про «захист традиційних сімейних та інституту сім’ї» зібрала необхідну кількість підписів для того, щоб її розглянув Петро Порошенко.

За два дні до зевершення голосування під петицією підписалися вже 25 650 осіб із необхідних 25 тисяч. Таким чином, звернення надійде до розгляду президенту.

Петицію розмістив на сайті Адміністрації президента пастор Церкви євангельських християн Віктор Танцюра восьмого лютого. Звернення встигло набрати 22 тисячі голосів перед тим, як його видалили. Танцюрі повідомили, що проти петиції виступила представниця обмудсмена з питань дотримання прав людини, недискримінації та гендерної рівності Аксана Філіпішина. Вона зазначила, що така петиція є дискримінаційною і порушує право ЛГБТ-людей на повагу.

Четвертого квітня захисники «традиційних цінностей» провели численний мітинг під офісом омбудсмена, вимагаючи поновити петицію на сайті.

У петиції пропонується запровадити загальнодержавну стратегію захисту та популяризації традиційних сімейних цінностей та інституту сім’ї. Ця стратегія, на думку автора, має базуватися на розумінні сім’ї як союзу чоловіка та жінки.

Також пропонується невідкладно розглянути законопроект «про заборону пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей». Зокрема, йдеться про заборону маршів рівності та публікацій матеріалів на цю тему у ЗМІ.

Крім цього, автор засуджує право на працевлаштування, зокрема у навчальних закладах, людей, «які ведуть аморальний спосіб життя або мають розлади власної психосексуальної ідентифікації».

Нагадаємо, 17 червня у Києві відбудеться КиївПрайд 2018.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button