Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 24 днів. За цей час ми опублікували 26889 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Понад 60 українських виробників приїдуть до Києва на фестиваль крафтових і фермерських продуктів.

Протягом вікенду 12-13 травня у супермаркеті «Сільпо» біля площі Тараса Шевченка відбуватиметься другий фестиваль локальної гастрономії True&Local. Українські виробники презентуватимуть власну крафтову й фермерську продукцію.
Акцент фестивалю вирішили зробити на спаржі – «символі початку весни». Фермери привезуть зелену, білу й фіолетову спаржу з Одеської та Черкаської областей.
Також обіцяють шовдарь, шпек, ковбаси із цвіллю та інші м’ясні делікатеси від карпатських фермерів, сливові соуси, хумус з Одеси, соки з різних сортів яблук тощо.

Фото: True&Local #2 / Facebook
На фестивалі заплановано майстер-класи від дев’яти українських шеф-кухарів.
Потрапити на фестиваль можна лише повз фуд-бокс ErPorchettaro. Це вуличний формат римської кухні, де готують поркету (запечений рулет зі свинини) та сендвічі, піти і бургери.

Фото: True&Local #2 / Facebook
Нагадаємо, на Набережній поряд з Річковим вокзалом до кінця вересня відкрито фестиваль вуличної їжі «Гастро причал».
Читайте також у нашому матеріалі про особливості роботи шефів-іноземців, які працюють в Україні.
Місце: Супермаркет «Сільпо»
Адреса: Київ, вул. Полярна 20Д
Дата: 12-13 травня
Час: сб. 11:00–20:00, нд. 11:00–18:00
Вартість: безкоштовно
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті