Понад 60 українських виробників приїдуть до Києва на фестиваль крафтових і фермерських продуктів.

Протягом вікенду 12-13 травня у супермаркеті «Сільпо» біля площі Тараса Шевченка відбуватиметься другий фестиваль локальної гастрономії True&Local. Українські виробники презентуватимуть власну крафтову й фермерську продукцію.
Акцент фестивалю вирішили зробити на спаржі – «символі початку весни». Фермери привезуть зелену, білу й фіолетову спаржу з Одеської та Черкаської областей.
Також обіцяють шовдарь, шпек, ковбаси із цвіллю та інші м’ясні делікатеси від карпатських фермерів, сливові соуси, хумус з Одеси, соки з різних сортів яблук тощо.

Фото: True&Local #2 / Facebook
На фестивалі заплановано майстер-класи від дев’яти українських шеф-кухарів.
Потрапити на фестиваль можна лише повз фуд-бокс ErPorchettaro. Це вуличний формат римської кухні, де готують поркету (запечений рулет зі свинини) та сендвічі, піти і бургери.

Фото: True&Local #2 / Facebook
Нагадаємо, на Набережній поряд з Річковим вокзалом до кінця вересня відкрито фестиваль вуличної їжі «Гастро причал».
Читайте також у нашому матеріалі про особливості роботи шефів-іноземців, які працюють в Україні.
Місце: Супермаркет «Сільпо»
Адреса: Київ, вул. Полярна 20Д
Дата: 12-13 травня
Час: сб. 11:00–20:00, нд. 11:00–18:00
Вартість: безкоштовно
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті