Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Пересувна школа RoboBUS обладнана 3D-принтерами, комп’ютерами, роботами та іншим начинням.

Фото: прес-служба Robo house

Компанія Robo house запускає проект RoboBUS – пересувні школи на платформі причепа, обладнані для навчання робототехніці, програмуванню і штучному інтелекту.

RoboBUS обладнаний 3D-принтерами, комп’ютерами, роботами, комплектуючими для розумного будинку та іншою технікою і розрахований на навчання групи до десяти осіб.

Фото: прес-служба Robo house

Тут вивчатимуть програмування С / С ++, Python, Swift, робототехніку на базі платформ Raspberry Pi, Arduino, STM32, штучний інтелект на базі відкритих нейромереж, 3D-моделювання та друк на базі Solidworks і AutoCAD, створення квадрокоптера та ракетомоделювання.

В 2018-2019 навчальному році RoboBUS відвідає шість міст. Протягом трьох років планується проїхати усіма обласними центрами України й навчити щонайменше десять тисяч осіб азам за основними напрямками. За п’ять років хочуть випустити 10 робобусів, аби розширити маршрути і включити до них невеликі местечка і села.

Маршрут 2018-2019 року. Фото: прес-служба Robo house

Вартість навчання – 170 грн за одне заняття з одного учня. Курс складається з 12 занять. Громада міста або селища може також знайти фонд або спонсора, щоб запросити RoboBUS до себе. Аби автобус виїхав у певний населений пункт, слід набрати 70 учнів.

Тим часом депутати Львівської міськради звернулися до Міносвіти з проханням зробити християнську етику обов’язковою у школах та формувати у школярів християнський світогляд, особливо під час викладання природничих наук.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button