Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Наразі триває встановлення стовпчиків на Повітрофлотському проспекті та вулиці Шовковичній.

Фото: Facebook Сергій Симонов

«Встановлення стовпчиків поліпшить безпеку пішоходів та надасть можливість безперешкодного руху тротуаром маломобільним групам населення та батькам з дитячими візочками», – пише Сергій Симонов, директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Нещодавно їх встановили на відремонтованому бульварі Дружби Народів. Також стовпчики встановлять на вулиці Шовковичній, яка заповнена неправильно припаркованими авто. Ще 800 – на Повітрофлотському.

Роботи на цих об’єктах триватимуть протягом травня і червня. Коли їх завершать на цих ділянках, планують облаштувати й інші вулиці.

Раніше «Хмарочос» писав про те, як могли б виглядати вулиці Києва, якби «Київавтодор» робив якісні та сучасні проекти реконструкції, а не консервував проекти радянських часів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button