Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Експозиція музею розташується у великих надувних бульбашках.

Проект Парку корупції

У ботанічному саду імені Гришка 1 червня відкриється інтерактивний «Парк корупції». Він складатиметься з дев’яти надувних шатрів різної форми, в яких розмістяться експозиції про історію та види хабарництва.

У парку можна дізнатися про корупцію у шумерів та вияснити, чи справді в Персії оббивали шкірою продажного судді крісло наступника. Вхід рекомендовано дітям від шести років.

Авторка проекту Ярослава Гресь розповіла, що згори «Парк корупції» нагадує ящірку, яка у разі втрати хвоста відрощує новий. Шатри також нагадують мильні бульбашки – символи порожніх обіцянок. Один із залів матиме форму 100-метрового золотого батона.

Цією символікою автори не обмежилися. Золотий і платиновий кольори означають корупцію, біле і прозоре символізують готовність України до очищення.

«Парк корупції» працюватиме три тижні. Потім шатри повезуть із Києва до іншого міста.


Місце: Національний ботанічний сад імені Гришка

Час: Вт-Пт 10:00 – 20:00; Сб-Нд 09:00 – 20:00

Вартість: За ціною вхідного квитка до ботсаду: 50 грн дорослий, 20 грн дитячий


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button