Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У «Київзеленбуді» вважають, що це не лише краса та креатив, а й розвиток туризму.

Фото: прес-служба «Київзеленбуду»

«Київзеленбуд» встановив 12 травня у Голосіївському парку «арт-проект лавочка-велетень». Це розфарбована лава заввишки 2,5 метри і вагою півтори тонни на березі озера, яке вирішили назвали «Голосіївським моречком».

Зазначається, що велетенську лавочку встановили, «аби мешканці і гості міста могли насолоджуватися неповнотою (авторська стилістика збережена — ред.)  природою з особливого ракурсу».

Також «Київзеленбуд» намагається таким чином привернути увагу до проблем екології міста. Стверджують, що для виготовлення лави не знищили жодного дерева: її змайстрували з дощок із сухостою.

«Ми продовжуватимемо створювати подібні проекти, бо це не лише краса та креатив, а й розвиток туризму», – обіцяє заступник директора «Київзеленбуду» Дмитро Заруба.

Нагадаємо, до фіналу Ліги чемпіонів «Київзеленбуд» встановлює арт-інсталяції по всьому Києву.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button