Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 301 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Також міський голова Золочева, що на Львівщині, Ігор Гриньків оголосив голодування. 14 травня він встановив намет з кріслами і прапорами біля недобудови. А згодом, Ігор Гриньків почав кувалдою громити стіну, пише zolochiv.net.

«Оголошую про безстрокову акцію голодування проти бездіяльності інспекції Держархбудконтролю, проти бездіяльності правоохоронних органів. Відсьогодні моє місце тут, на площі», – написав на своїй Facebook сторінці міський голова.

В 2016 році суддя Золочівського районного суду зобов’язав відділ архітектури та містобудування райдержадміністрації видати підприємцеві Ігорю Бартківу містобудівні умови і обмеження на будівництво споруди басейну поруч із місцевим кінотеатром.

Відтоді на площі Вічевій розпочалися будівельні роботи. 22 березня 2018 року Львівський апеляційний суд скасував містобудівні умови і обмеження забудовнику. Тоді міськрада Золочева звернулась до Вищої ради правосуддя стосовно перевірки рішень судів, пише zaxid.net. У Золочеві триває реконструкція центральної частини міста – торік на це виділили 36 мільйонів гривень з бюджету міста. Після знесення недобудови площа Вічева має стати пішохідною зоною разом із сусідніми бульваром Сковороди та вулицею Шашкевича.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button