Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23488 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Спочатку доставку будуть здійснювати лише в центрі Києва.

Uber Eats планує доставляти їжу тільки в межах центру міста. З часом вони збільшать покриття і на віддалені райони. Доставки на лівий берег Києва почнуть здійснювати лише під час третьої хвилі.

Ресторанам пропонують приєднатись до сервісу за умови комісії 40% від суми замовлення. Сервіс Uber Eats планує самостійно доставляти 100% своїх замовлень, для цього йому потрібно буде 600 мото і велокур’єрів. Зараз сервіс шукає підрядника, який зможе забезпечити таку кількість кур’єрів. Про деталі запуску Uber Eats видання Retailers дізнавалось у директора з  маркетингу мережі ресторанів Mister Cat Сергія Чайки, з яким спілкувались представники компанії Uber.

Також до деяких київських ресторанів звертались за консультацією представники Uber Drive, уточнюючи деталі роботи їхньої доставки. Сергій Чайка сказав, що комісія 40% від суми замовлення є дуже високою і не буде вигідна для учасників ринку. Проте інші представники індустрії сказали, що якщо великі мережі зможуть отримати знижку, то така пропозиція буде вигідною для них. Представники мереж Salateira, Pesto Cafe, Mafia, Milk Bar сказали, що до них ніхто не звертався з пропозицією про співпрацю.

Додамо, що сервіс UberEats був створений у 2014 році. В додатку, користувач має змогу переглянути меню ресторанів, обрати їжу та оплатити замовлення. У свою чергу водії Uber мають змогу заробляти на її доставці (не обов’язково на машині, але й на мотоциклі, велосипеді та інших видах транспорту).Загалом він охоплює 200 міст по всьому світу. Згідно з інформацією за 2017 рік сервіс прибутковий в 45 із 200 міст.

Нагадаємо, що у Києві відкрили штаб-квартиру Uber.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button