Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Наступний етап підвищення тарифів запланували на жовтень.

Фото: прес-служба Укрзалізниці

Укрзалізниця підвищить тарифи на проїзд у поїздах на 12% з 30 травня. В разі купівлі квитків до 29 травня, включно на пізніші дати, доплата не передбачена, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Це лише перший етап зростання тарифів. Вдруге вартість квитків зросте на 12% із першого жовтня. Загальна індексація становитиме 25%.

В Укрзалізниці зазначають, що востаннє тарифи зростали в жовтні 2014 року, в той час як індекс споживчих цін зріс на 192%, а індекс цін виробників промислової продукції – на 206%.

У прес-службі Укрзалізниці «Хмарочосу» повідомили, що пасажирські перевезення є збитковими, зокрема в 2017 році компанія отримала від перевезень пасажирів у дальньому сполученні 3,6 млрд грн збитку, а загальні збитки від пасажироперевезень склали 10 млрд грн.

Водночас в Укрзалізниці зазначили, что підприємство заробляє на вантажних перевезеннях, завдяки чому торік загальний прибуток склав 100 млн грн.

Нагадаємо, голова «Укрзалізниці» Євген Кравцов планує зробити вокзали комерційними.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button