Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Правоохооронцям розфарбують обличчя, щоб ті виглядали дружніми до футбольних фанатів.

Фото: Державна прикордонна служба України

Під час Ліги чемпіонів УЄФА поліція та прикордонники в аеропорту Бориспіль розфарбують обличчя у стилі прапорів футбольних клубів «Реал Мадрид» та «Ліверпуль», і в такому вигляді зустрічатимуть футбольних вболівальників, передає Інтерфакс-Україна.

«Ми хочемо показати, що в нас є правоохоронці, але вони неймовірно дружні і з радістю зустрічають усіх наших гостей», – заявив представник КМДА з питань підготовки до фіналу Ліги чемпіонів Андрій Мирошниченко.

Він додав, що всі вболівальники, які вилітатимуть із Борисполя, отримають у подарунок сувенірні сертифікати з підписами мера Віталія Кличка і президента УЄФА Александера Чеферіна, що підтверджують, що вони брали участь у цій події.

На час проведення Ліги чемпіонів фанатів «Реала» прийматимуть у терміналі «В» аеропорту Бориспіль, а фанати «Ліверпуля» прибуватимуть у термінал D.

Нагадаємо, посольство Великобританії випустило туристичну пам’ятку для фанатів «Ліверпуля» про те, чого слід остерігатися в Україні.

Жіночий фінал Ліги чемпіонів пройде 24 травня на стадіоні імені Лобановського. Матч між «Реалом» і «Ліверпулем» відбудеться 26 травня на Олімпійському стадіоні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button