Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Пропонують облаштувати парковки на площі Спортивній та вулиці Курській 13-б,в, е.

 

Фото: Shutterstock

 

КП «Київтранспарксервіс» оголошує аукціон на право облаштування та експлуатацію паркувальних майданчиків для платного парування транспорту за адресами: пл. Спортивна (НСК «Олімпійський») та вул. Курська, 13-б, в, е, повідомив на своїй сторінці Facebook заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян.

Стартова ціна першого лоту (площа Спортивна) складає 57 902 гривень. За цю суму можна купити право на експлуатацію майданчика на 92 місця, у тому числі дев’ять – для паркування транспорту осіб з інвалідністю. Також майбутній переможець буде сплачувати місту 69,7 тис. грн щомісяця.

Стартова ціна другого лоту (вул Курська) складає 37,2 тис. грн, щомісячна плата – 5,2 тис. грн. Тут планують створити 26 пракомісць, в тому числі три безкоштовних для осіб з інвалідністю.

Обидва аукціону пройдуть на Prozzoro 30 травня.

Нагадаємо, що згідно з новими нормами ДБН у центрі міст проектуватимуть лише підземні парковки.

 

 

 

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button