Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будівельники працюють навіть вночі.

Фото: facebook.com/ogaryaga

25 травня до дня Києва планують завершити другий етап реконструкції Володимирської гірки. Зараз в парку ще ведуться будівельні роботи.

«Нарада зранку і ввечері… фініш завжди складний, багато роботи, але підрядники відповідальні та працюють і вночі, тому вже скоро можна буде помилуватися пейзажами лівого берега», – пише на своїй сторінці Facebook голова Шевченківського району Олег Гаряга.

Також він зазначив, що у парку буде облаштована сучасна система поливу газонів, встановлять ліхтарі, реставрують альтанку, викладуть садові доріжки, укріплять схили та підпірні стіни.

«Як і обіцяли, в кінці тижня відкриваємо оновлений парк “Володимирська гірка”. Там зараз ідуть фінальні роботи. Кожен день туди навідуюсь і перевіряю. Буде гарно! І вже на вихідних кияни і гості нашого міста зможуть оцінити оновлену зону відпочинку», – сказав голова КМДА Віталій Кличко.

Фото: facebook.com/ogaryaga

Також раніше «Хмарочос» писав, що за день до жіночого фіналу Ліги чемпіонів відремонтували сходи на Хрещатику.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button