Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У перший день виступатимуть гурти Latexfauna і ДахаБраха.

Фото: прес-служба КМДА

КМДА опублікувала програму «Фестивалю чемпіонів», що відбудеться у зоні фан-містечка Ліги чемпіонів, яку облаштують на відрізку від ЦУМу до Майдану Незалежності.

Церемонія відкриття Фестивалю і прибуття трофеїв заплановане на 10:40 ранку 24 травня. На музичній сцені виступатимуть Latexfauna, ДахаБраха і TNMK. О 19:00 відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів серед жіночих команд на стадіоні імені В. Лобановського.

25 травня біля ЦУМу зіграють «Турнір чемпіонів» між чотирма командами – «Легенди Реалу», «Легенди Ліверпулю», «Легенди Ліги Чемпіонів» і «Друзі Шевченка». Серед гравців – відомі футболісти Роберто Карлос, Луіш Фігу, Марко Матерацці, Естебан Камбьяссо, Кларенс Зейдорф, Клод Макелеле. Змагання почнуться о 16:00.

Публічний перегляд чоловічого фіналу Ліги чемпіонів між «Ліверпулем» і «Реалом» відбудеться на Контрактовій площі о 20:00 26 травня.

У неділю, 27 травня гратимуть фольклорні ансамблі та симфонічні оркестри, а о 18:00 на головну сцену підніметься мер Віталій Кличко з вітальним словом.

«Фестиваль чемпіонів» УЄФА проходить щороку в місті, котре приймає фінали Ліги чемпіонів УЄФА.

Нагадаємо, що в інтернеті шириться інформація про те, що футбольні фанати відмовляються від відвідання матчів у Києві через проблеми з авіаквитками та житлом. У КМДА і фанклубі «Реалу» це спростовують.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button