Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зокрема, приїжджим фанатам рекомендують скуштувати перепічку та пиріжки.

На сайті Ліверпуля 22 травня опублікували туристичну пам’ятку для фанатів. В ній вболівальникам розповідають про київський  транспорт, їжу та туристичні місця.

В гайді фанатам пояснюють, як добратись від аеропорту Бориспіль до Києва та розповідають про специфіку Київського метрополітену. Також автор статті вважає, що найпопулярнішим способом добирання до Києва від аеропорту є таксі, а вже потім — Skybus.

В пам’ятці фанатам радять скуштувати  київську перепічку. Також з інших притаманних Києву страв виділяють пиріжки. Серед алкогольних напоїв згадується горілка та пиво «Чернігівське», як найпопулярніші в Україні. На думку авторів гайду, популярністю у Києві також користується квас. Загалом вболівальникам рекомендують заклади, що розміщені на вулицях, прилеглих до парку Шевченка. Також фанатам радять відвідати Поділ, оскільки він «більш богемний і тут є багато історичних будівель, пабів та ресторанів».

Серед розваг вболівальникам пропонують відвідати Гідропарк. Зокрема «молодіжний» пляж «Венеція» та платні пляжі — Bora Bora Beach Club й Olmeca Beach Club.

Серед історичних місць в Києві фанатам радять сходити до монументу Батьківщини-Матері, відвідати Києво-Печерську лавру та Андріївський узвіз. Також гайд пропонує інші варіанти туристичних маршрутів: наприклад, спуститись фунікулером на Поштову площу.

Нагадаємо, що посольство Великобританії також опублікувало пам’ятку для фанатів. Зокрема, вболівальників попередили, що київськи тротуари непристосовані для маломобільних громадян.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button